Slider

Päivä kanssani tiistai 14.8 - Lapsiperheen arkea

keskiviikko 15. elokuuta 2018

  Pitkästä aikaa my day -postausta meidän perhearjesta. Tiistai oli aika kiireinen päivä, eikä oltu paljon kotona. Jos oot uusi lukija, niin hoidan kotona kahta lastani (poika 3v8kk ja tyttö 1v8kk) ja pian jään äitiyslomalle, kun vauva syntyy lokakuussa. Mun arkipäivät siis menee kotona, kun mieheni Timo on töissä. Lasten kanssa touhutaan ihan arkisia juttuja kuten käydään kaupassa, tehdään ruokaa ja kotitöitä. Sitten käydään puistoissa, perhekerhoissa, kavereilla yms. Iltaisin saan itse hengähtää, kun Timo tulee töistä ja saatan lähteä esimerkiksi kaupungille ihan yksin kiertelemään. Mutta nyt itse postaukseen:

klo. 06:36
Meidän tyttö tulee mut herättämään. Jäädään sänkyyn makoilemaan, selailen puhelinta ja luen tytölle kirjoja. Pikku hiljaa lähdetään tekemään aamutoimia.

klo.07:10 Herää vuorostaan meidän poika ja jatketaan aamutoimien tekemistä ja siirrytään aamupalalle. Lasten syödessä aamupalaa tarkistan Facebookista monelta ruokakauppa aukeaa ja avaan tietokoneen tätä postausta varten. Meidän pitäis nimittäin käydä tänään ruokakaupassa ja olisi kaikkea muutakin tekemistä, etten tiedä missä vaiheessa ehdittäis kauppareissu tehdä ellei sitten tässä heti aamusta.

klo.09:32 Tullaan kaupasta ja käyn vaan nopeasti laittamassa ruoat kaappiin ja pakkaan vähän laukkua niin lähdetään sitten helluntaiseurakunnan perhekerhoon. Lapset tykkää olla siellä kovasti, kun siellä on myös saman ikäisiä ja tuttuja lapsia.

klo.12:10 Päästään kotiin ja meidän neiti onkin nukahtanut autoon. Ajattelinkin, että näin varmasti käy, mutta annan hänen nukkua päikkärit loppuun autossa. Olisi aivan turhaa herättää hänet, koska hän nukkuu muutenkin max 45 minuutin päikkärit, ettei ne vaikuta yöuniin. Meen itse tekemään ruokaa.

klo.13:05 Levätään hetki ja mennään käymään kirppiksellä, kun pitäisi löytää lapsille kenkiä. Ei löydy tällä kertaa mitään joten mennään kotiin.
klo.15:03 Ovikello soi, kun olin sopinut facebook-kirppiksen kautta noudon kumppareista. Onneks pääsin niistäkin eroon! Alan tehdä ruokaa.

klo.17:52 Ei jaksais lähteä minnekään, mutta haluan mennä käymään kirjastossa lainaamassa itselleni kirjoja joten lähden käymään siellä ja lainaan muutaman kirjan. Tykkään hirveästi kaikista psykologiaan tai itsensä kehittämiseen liittyvistä kirjoista. Ja toisena on sitten nämä järjestykseen liittyvät kuten Konmarit yms. Viimeks yritin lasten kanssa lainata kirjoja ja eihän siitä mitään tullut, kun ne olis halunnu ottaa kaikki kirjat alas hyllystä... Tällä kertaa kävin sitten yksin ja meni hiukan paremmin tämä reissu. Automatkalla mun täti soittaa ja kertoo olevansa lomalla ja tarjoutui meille lastenhoitoavuksi jos halutaan Timon kanssa käydä kahdestaan jossain. Sovittiin myös tapaamista ensi viikolle.


klo.19:20 Aloitetaan iltasiivoukset ja lasten iltapesut sekä laitetaan lapset iltapalan kautta nukkumaan. Onneksi lapset nukahtavat tällä kertaa hyvin, koska se tarkoittaa mulle ja Timolle enemmän parisuhdeaikaa.

klo.20:38 Vietetään Timon kanssa loppuilta jutellen ja välillä kännykkää räpläten kunnes nukahdan joskus 11 jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan