Slider

Valmiiksi kulutettu sisustus

keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Yksi sisustustyyli on mun ehdoton lemppari - nimittäin valmiiksi kulutettu sisustus. Tykkään nimittäin erilaisista sisustusesineistä ja huonekaluista, jotka ovat tehty valmiiksi kuluneen näköiseksi. Viimeisin löytö ovat nämä alla olevat metalliset kynttilänjalat, jotka löysin Tokmannilta oisko ollut 7.90€/kpl. Niissä olevat vaaleanpunaiset kynttilät ostin Pentikistä. Kiersin monta kauppaa ja markettia tästä Seinäjoelta ja ei millään meinannut löytää tähän aikaan vuodesta vaaleanpunaisia kynttilöitä ja vielä oikeassa sävyssä! Näin ennen joulua, kun meinaa olla kaikki kynttilät ja muut sisustusjutut joulunpunaisia.


Tuo iso metallinen lyhty on ihan mun lemppari ja olemme saaneet sen Timon kanssa häälahjaksi aikoinaan. Tykkään ihan älyttömästi! Olen löytänyt myös kauan sitten Keskiseltä noita kulutettuja valokuvakehyksiä, joista tykkään kans paljon.
  Kirjoitin viime vuoden joulukuussa siitä, kun maalasin meidän keittiönpöydän kalkkimaalilla (siihen postaukseen tästä), mutta eihän se kalkkimaali kestänyt käyttöä, vaikka laitoin siihen lakankin päälle. Nyt maalasin sen uudestaan, koska oikeasti se oli vaan niin järkyttävän näköinen, kun maalia oli irronnut joka paikasta. Laitoin tällä kertaa vahan siihen päälle ja hioin sen vähän kuluneen näköiseksi. Tarkoitus on ostaa tabletit, kaitaliina tms. suojaamaan vielä pöydän pintaa. Oikeastihan mun tekis mieli heivata tuo pöytä tuoleineen jo roskalavalle, mutta en ole löytänyt mieleistä ja sopivan kokoista pöytää. Haluaisin kuudenhengen ruokapöydän, mutta meidän keittiöön ei kovin moni sen kokoinen pöytä mahdu joten menkööt tuolla.

Tykkäättekö te valmiiksi kulutetusta sisustuksesta?

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan