Slider

Kirppislöydöt vol. 11

lauantai 23. syyskuuta 2017

  Nyt ois taas aika laittaa postaukseen muutamat parhaimmista kirppislöydöistä, mitä oon lähiaikoina tehnyt. Mun kirppistely on kyllä selkeästi vähentynyt ja ostan vaan tarpeeseen, enkä osta kaikkea tyyliin "koska halvalla sai". Se tuntuu hyvältä, että kykenen tällaiseen. Nimittäin tässä muutama viikko sitten pidin tosiaan itse kirppispöytää ja tällä viikolla annoin loppuja tavaroita ilmatteeksi Facebookin roskalavaryhmässä. Alan koko ajan olla tyytyväisempi meidän kotiin ja siihen, että sitä tavaraa ei ole niin paljon! Rakastan kyllä älyttömästi kirpputorien kiertelyä, koska ei voi koskaan tietää mitä sieltä löytyy. Tänään viimeks kiersin täällä Seinäjoella kolme eri kirppistä tarkoituksena löytää meidän pojalle toppavaatteita. Onneksi löysin toppatakin ja se oli hyvä löytö. Paljon oon tosiaan ostanut näiden kuvissa olevien tuotteiden lisäksi, mutta tähän oon laittanut vaan parhaimpia.

  Nämä mun löydöt onkin aika kenkä painotteisia, koska oon lähiaikoina ostanut itselleni kolmet kengät! Mähän oon ennen ollut sellainen, jolla ei oo tyyliin kun muutamat kengät ja Timollakin on aina ollut enemmän kenkiä mitä mulla. Nyt mä taidan olla kyllä mennyt johtoon kenkien määrässä, koska oon tajunnut, että kyllä vaan on mukavaa kun on erilaisia kenkiä jokaiseen vuodenaikaan.
  Ensimmäiset kengät näkyikin jo näissä asukuvissa. Yleensä en hirveän korkeilla koroilla tykkää kävellä, mutta nämä oli tosi mukavat jalassa ja taisin maksaa näistä vaan jotain neljä euroa. Alunperin nämä ovat H&m:n korkkarit. Toiset kengät on Zaran talvikengät ja nää näytti jotenkin tosi kivalta. Näistäkin maksoin neljä euroa. Alimmaiset kesäkengät on mun uusin löytö. Oikeesti mä yritin löytää koko kesän eri kaupoista tuon tyylisiä kenkiä, koska mun kaikki kesäkengät on jotain lipsuttimia/ballerinoja. No kirppikseltä sitten sattumalta löysin nuo kengät vitosella tällee syksyllä, mutta onpahan ens kesäks sitten ainakin kengät!


  Ja siis tämä kello, niin rakkautta!♥ Oon googletellu ja kattellu monet eri sisustusliikkeet läpi niin kivijalkamyymässä kuin netissä, mutta en ole mistään löytänyt mustavalkoista kelloa. Kunnes sitten kävin Ykkösbasaarilla siivoamassa oman kirppispöytäni ja päätin kiertää nopeesti muiden kirppispöytiä ja näin tämän - mun unelmien kellon! Kokeilin tätä kassalla ja se tikitti, mutta kotona huomasin, ettei viisarit liiku. Joten maksoin 12 euroa rikkinäisestä kellosta. Tällä hetkellä yritän sitten etsiä kellokoneistoa ja viisareita tähän kellon, jotta saisin tuosta ihanuudesta toimivan. Silti ärsyttää et joku viittii pyytää rikkinäisestä kellosta kahtatoista euroa, mikäli on siis tiennyt sen olevan rikki.



  Käyn joskus Vaasassa Combo -nimisellä kirpputorilla ja nämä kaksi Pomp de luxin tyllimekkoa löysin samasta pöydästä eri koossa meidän tytölle. Eikä nämä maksaneet kuin toinen muistaakseni kuusi euroa ja toinen neljä euroa. Aivan ihania♥ Toivon, että toisen noista saisin laittaa meidän tytölle 1-vuotissynttäreillä.

Mitä mieltä löydöistä? Käyttekö te kirppiksillä?

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joskus käy kyllä niin hyvä tuuri ja löytyy kaikkea kivaa!:)

      Poista
  2. Kirppikset on kyllä aivan ihania! Noi ekat kengät on kivat♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyl on, ku välillä tekee niin hyviä löytöjä! Ne on kyl kivat! :) Kiitos kommentista!:)

      Poista
    2. Mahtavia löytöjä oot tehnyt 😊

      Poista
    3. Kiitos kommentistasi! Nuo oli kyl huippuja! Hassua miten sitä tulee niin hyvälle mielelle, kun on löytänyt jotain kivaa halvalla. :)

      Poista
  3. Vitsi miten ihana tuo kello ♥ Pitäis itsekkin löytää joku hyvä kirppis mistä bongailla kaikkea kivaa, en ole toviin käynyt!

    http://fasciner.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on upea♥ Kannattaa ehdottomasti! Kirppiksiltä, kun voi löytää vaikka mitä kivaa. :)

      Poista
  4. Miten ihania löytöjä, varsinkin noi ensimmäiset kengät ja toi kello ♥ Harmi, että kello ei toiminut kunnolla, mutta toivottavasti saat sen toimimaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihania, kiva kuulla että säkin tykkäät! :) Joo niinpä :( Pitäis vaan etsiä kaupasta uus kellokoneisto, niin eiköhän sen saa toimimaan. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan