Slider

"I'm letting go"

tiistai 9. helmikuuta 2016




Takki - Ykkösbasaari Kirpputori/Vero moda | Laukku - Ykkösbasaari Kirpputori/H&M | Legginssit - H&M | Kengät - Vanhankylän Ullakko Kirpputori/Citymarket

  Vihdoin sain kuvattua nämä mun pari kirpputorilöytöä tänne blogin puolelle asukuvien muodossa. Tykkään kyllä kovasti tuosta villakangastakista ja se on just sopivan viileä verrattuna toppatakkiin. Eli ihan täydellinen näille nollakeleille. Inhottaa kiertää kaupoissa älypaksu toppatakki päällä ja kun lähinnä liikun autolla, niin toppatakilla tulee vaan niin älyttömän kuuma. Ja oli sitä paitsi niin naurettavan halpa, kun maksoin tästä 3.50€. Laukusta oon tykänny myös, nimenomaan silloin kun oon yksin liikenteessä. Tuohan ei riitä mihinkään silloin, kun pitää pakata mukaan vaippoja, kosteuspyyhkeitä, leluja jne. Tää asu olikin melkein kokonaan kirpputorilta löydetty asu legginssejä lukuunottamatta. Huomasin sen vasta nyt, kun tätä postausta aloin kirjottamaan.
  Aika menee oikeesti ihan sikanopeeta! Sairastin melkein koko tammikuun ja nyt pari viikonloppua on menny suvun kanssa mm. synttäreillä ja hautajaisissa, niin en oo oikee ehtiny edes tajuta et on jo helmikuu. Vaikka oon "vaan" kotona päivät pitkät, niin ei kyllä aika käy pitkäks. Paremminkin vuorokaudessa vois olla enemmän tunteja. Nytkin ois hirveästi tekemistä, mutta ajattelin, että pakko tulla postaamaankin välillä.
  Oon fiilistelly uusia biisejä, joita oon kuunnellu tässä alkuvuodesta. Tuo Alan Walker - Faded, minkä linkitin tuohon postauksen alkuun, on musiikillisesti mun lemppari. Aivan ihana.♥ Sitten päässä soi muun muassa JVG - Paluu tulevaisuuteenRobin - Miten eskimot suutelee? feat. Sanni ja Vilma Alina - Juha88 feat. Teflon brothers. Viimeisin on kyllä hauska biisi. Kannattaa kuunnella jos et oo vielä kuunnellu! Aluks olin ite et mikä ihme biisi tää nyt on, mut kertosäe rimmaa ja jää päähän soimaan, että joo.
 

8 kommenttia:

  1. Ihan mieletön löytö toi villakangas takki ja millä hintaa :o♥ täytyykin varmaan lähteä kiertämään kirppareita, jos sattuis tekemään yhtä hyviä löytöjä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä ihan paras ja tosiaankin aivan pilkkahintaan. ;o Joo kannattaa, ei ikään tiiä, mitä aarteita niistä voi löytyä! :)

      Poista
  2. Kirppuilu on kyllä parasta, mäkin löysin sieltä vähän aikaa sitten ihanan takin! Ja kiitti biisivinkistä, pitää käydä kuuntelemassa toi Juha :DD Oon aika varma että jää kuuntelu siihen kertaan, mutta hei, ei sitä koskaan tiedä. Ihanaa iltaa sinulle <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Joskus sattuu löytymään kyllä aivan ihania juttuja. :) Haha, joo käy! :D Niin mäkin luulin aluksi... :'D Kiitos♥

      Poista
  3. Kirppikset on ihan parhaita, pitäisi itsekin lähteä kunnon kirppiskierrokselle pitkästä aikaa :) Ihana takki ja noin halvalla vielä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Nykyään ostan melkein kaikki vaatteeni kirpputorilta. :D Kannattaa kyllä lähteä, ku ei tiiä mitä kaikkea sieltä voi bongata. :) Kiitos, oli kyllä älyttömän hyvä löytö. :)

      Poista
  4. Jälleen kerran hyviä löytöjä! VAU! Musta tuntuu etten löydä ikinä mitään! :D Kaunis Jenni kuvissa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista!♥ No tänään viimeks kiersin kirpputorin ja lähdin tyhjin käsin, että ei muakaan aina onnista. ;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan