Slider

Pahvilaatikon kätköistä löydetyt vaatteet

lauantai 7. helmikuuta 2015

Farkkupaita - H&m | Farkut - Kirpputori/Zara | Kengät - Nahkapaikka | Rannekoru - Vila

Heipä hei ja hyvää lauantaita! Meillä oli tänään oikeen kuvauspäivä. Napattiin itselaukaisimella perhekuvia sekä nämä päivänasu -kuvat. Timoa vaan alko jo kyllästyttää kuvien ottaminen "no eikö se ollu jo siinä" ja perhekuvissa poikakin alko jo itkeä, kun se turhautu. :D Tässä kuitenkin nämä päivänasu -kuvat. Tuo farkkupaita on yks mun lempparipaidoista, jonka oon kaivanu esille pahvilaatikosta. Samoin nuo farkut ovat samaisesta pahvilaatikosta. Farkkujen lahkeissa on kivat vetoketjut, mutta ne ei näissä kuvissa hirveästi näy, kun kengät peittävät ne. Tätä paitaa ja farkkuja en oo käyttäny varmaan vuoteen. :D

Pidän muuten harvoin hiuksia kiinni, mutta nyt halusin laittaa hiukset rennolle ponnarille. Pitäis kyllä ostaa noita "puhelinlankaponnareita" lisää, koska ne on vaan niin paljon kivempia kuin normaalit ponnarit. Käytiin tuossa parin tunnin vaunulenkillä ja samalla kierreltiin kaupoissa. Loppu lauantai-ilta menee vaan kotosalla. :)

Mutta mitäs mieltä ootte asusta?

4 kommenttia:

  1. Heh, itse tein myös tänään päivän asu -postauksen, jossa on vanhoja löydöksiä päällä :D Kaikkea ei kannata heti heittää pois! Mutta tosi kiva asu ja tuo paita sopii sulle hyvin :)

    http://ellanooran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä katsomassa! :) Joo ei kannatakaan. :D Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Kaunis asu ja olet todella hienosti palautunut synnytyksestä! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan