Slider

Kuudennen hääpäivän treffit

tiistai 19. syyskuuta 2017

  Helou! Tuossa 10.9 vietimme meidän kuudetta hääpäivää ja päästiin jopa kahdestaan treffeille. Olin pyytänyt mun vanhempia hoitamaan meidän lapsia sillä aikaa, että voitaisiin mennä kahdestaan jonnekin. Otettiin sitten suunnaksi Kokkola. Timo oli varannut keilahallista radan meille tunniksi. Oon itse ollut keilaamassa varmaan viis vuotta sitten joten en mikään paras ollut. Jossain vaiheessa olin johdossa, mutta kyllä Timo vei voiton silti. Pääasia kuitenkin, että oli mukavaa.♥

  Keilauksen jälkeen käytiin keskustassa Pedrina's -nimisessä ravintolassa syömässä. Tilattiin molemmat sama hampurilaisateria. En enää muista nimeä, mutta joku tosi tulinen se oli. Teki oikeasti pahaa syödä, kun suu oli aivan tulessa! En kyl tilais uudestaan, vaikka hyvää olikin. Jälkiruoaks meidän piti hakea jäätelöt Mäkistä, mut ei jaksettu jonottaa, niin haettiinkin Prismasta karkkia. Sit vaan ajettiin autolla ennen kuin mentiin takas mun vanhempien luokse.

  Oli kyllä mukavaa olla välillä kahdestaan. Me kun ei kovin usein sitä saada olla. Tais olla toinen tällainen pidempi kahdestaanolo tänä vuonna. Sitä on niin tottunut siihen, että lapset on aina mukana, eikä siinä sinänsä mitään vikaa ole. Välillä on vaan mukava ottaa aikaa ihan kahestaankin ja hoitaa sitä parisuhdetta, koska vanhempien parisuhde on lasten koti.♥
  Ja voin kyllä kertoa, että kuudessa avioliittovuodessa ehtii tapahtumaan yhtä sun toista. Me molemmat ollaan muututtu ja meidän suhde on muuttunut - omasta mielestäni parempaan suuntaan. Aika klisee sanoa tällee hääpäivä -postauksessa, mutta kyllä edelleen tahdon rakastaa, kunnes kuolema meidät erottaa. Jos ette muuten ole lukenut viime vuoden marraskuussa mun julkaisemaa postausta meidän parisuhteesta, niin käykää lukemassa se tästä. Kirjoitin sen meidän kymmenennen vuosipäivän kunniaksi ja se on yksi mun blogin suosituimpia postauksia.
  

4 kommenttia:

  1. Tosi mukavan oloinen päivä teillä, tässä postauksessa oli tosi lämmin fiilis :) Nätisti sanottu tuo, että vanhempien parisuhde on lasten koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi!♥ Oli kyllä mukava päivä! Jostain oon tuon ajatuksen lukenu ja tottahan se on. :)

      Poista
  2. Ompas teillä ollut kiva päivä <3 Näytätte onnellisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kyllä oli! :) Ja ollaan kyllä onnellisia♥ Kiitos kommentistasi! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan