Slider

Viimeaikaiset kuulumiset

tiistai 17. tammikuuta 2017

  Hei! Päivät menee ihan älyttömän nopeeta ja tuntuu, ettei oikein perässä meinaa pysyä. Arki on hyvinkin kiireistä kahden lapsen kanssa ja sitten esimerkiksi koko viime viikon järjestin meidän tytön nimenantojuhlaa, josta tuleekin postausta vähän myöhemmin. Sen lisäksi esimerkiksi tänään oli tytön neuvola ja menin siitä suoraan perhekerhoon. Ja nyt oon tässä vähän aikaa ollut kotona ja oon tätä postausta tehnyt loppuun. Multa onkin jäänyt julkaisematta muutamia kuvia joten siksi teen tällaisen kuulumispostauksen.



  Aloitetaanko nyt vaikka sitten tästä. Tämä Antti Tuiskun uusi biisi soi mun päässä koko ajan. Ekaa kertaa, kun kuulin tämän biisin, aattelin et mitä ihmettä ja et onpa hämmentävä biisi. Mitä enemmän kuitenkin biisiä kuuntelin, niin voin sanoa, että tykkään! Sanat on myös hyvin mielenkiintoset. Joten kuunnelkaa ihmeessä jos ette oo vielä kuunnelleet.

  Jos vielä vähän kirjottaisin joulusta jotain pientä. Joululahjaksi saimme (ja olimmekin toivoneet) paljon kaikkea hyödyllistä ja käyttöön tulevia asioita. Saimme esimerkiksi harmaita käsipyyhkeitä, samaa sarjaa olevat jättisuuret kylpypyyhkeet, Gantin keittiöpyyhkeet, harmaan pussilakanasetin, saunaan löylytuoksuja ja lahjakortin Motonettiin. Toki saimme lahjaksi myös karkkia ja lapset saivat tietysti omia paketteja. Timo oli ostanut mulle ssd -kiintolevyn mun kannettavaan tietokoneeseen ja lisäksi sain heijastimen valokuvausta varten. Timolle olin ostanut handsfree bluetooth kuulokkeen, tablettiin suojakotelon sekä pitkän kenkälusikan. Haha.

  Kun sanoin, että aika menee todella nopeaa, niin tarkoitin esimerkiksi sitä, että meidän tyttö on jo reilun kuukauden ikäinen pikkuneiti. Aivan ihanan valloittava tapaus. Kuvassa olevan ihanan Name it -merkkisen pupumekon löysin muuten Keskiseltä alennuksesta. Mä jätin sen aluksi rekkiin, mutta palasin moneen kertaan takaisin ja hain sen lopulta ostoskärryyn. Onhan tuo aivan älyttömän ihana! Lastenvaatteet on jotenkin niin suloisia.♥ Oon muuten kiertänyt alennusmyyntejä, mutten löytänyt itselleni mitään. Talvikengät meinasin tilata netistä, mutta jäin odottamaan liian kauan ja sitten olikin jo koot loppu.


  Keskiseltä ostin alennuksesta vähän meikkejä (kerrankin)! Löysin esimerkiksi vähän päälle eurolla Baby lips:in ja myöhemmin huomasin sen tuoksuvan menthonilta. Mut ei se paha ollut kuitenkaan. Löysin myös 0,50€ maksavan Essencen kynsilakan ja tykkäsin älyttömästi tuosta sävystä! Lisäksi, kun kokeilin, niin kynsistä tuli ihanan kiiltävät ja geelimäiset. Lisäksi plussaa myös siitä, että lakka kuivui tosi nopeasti. Suosisttelen kyllä ehdottomasti tätä ns. halpistuotetta. Ostin kolmella eurolla Nyxin huulipunakynän vai mikähän tämä nyt on viralliselta nimeltään? Mulla on sitä huulissa tässä alemmassa kuvassa. Oon vähän arka käyttämään mitään huulituotteita, mutta voishan sitä opetella, sillä se tuo piristystä meikkiin ja ei tuo mun mielestä ainakaan kovin paha ole. Lisäksi ostin normaalihintaisen Maybellinen kylmäkynän ja oon kyllä tykännyt. Tulee kivan luonnolliset kulmat.


 Sitten mua (tai no mun blogia) pyydettiin mukaan Bubblare.fi -sivustolle ja innostuin asiasta. Tämä sivusto oli mulle ihan uusi tuttavuus. Bubblare.fi kokoaa sivulleen mielenkiintoisia blogeja samaan paikkaan. Sieltä löytyy mm. lifestyleblogeja, äitiblogeja, fitnessblogeja jne. Kannattaa käydä tutustumassa ja vaikka ilmoittamassa oma bloginsa sivustolle, koska he etsivät koko ajan uusia blogeja.

Kiva kirjotella vähän myös tällee vähän lennosta päällimmäisiä kuulumisia. Mut nyt lähden touhuilemaan lasten kanssa. Mitä teille kuuluu? :)

6 kommenttia:

  1. Voi ei, toi uusi Antti Tuisku on kyllä todellinen korvamato! Enkä tiedä, onko se mahtava vai ihan kamala asia! :D Mutta hei, minunkin blogini valittiin Bubblareen, mutta en ole vielä liittynyt, sillä kysyin ensin ylläpidolta sivuston käyttäjä/kävijämääristä, enkä ole vielä saanut vastausta. Annettiinko sinulle tietoja näistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Ja-ja-ja-ja-jaksaa,jaksaa" todellakin! :D Ei mulle annettu tietoja kävijämääristä, enkä itse kysynyt joten en tiedä yhtään! :/ Ootko jo kauan odottanu vastausta? Luulis ainakin, että he vastaavat sulle pian. :)

      Poista
    2. Haha! :D Noin viikon, eli en vielä kovin kauaa. :)

      Poista
    3. No on kyllä silti outoa ;o Toivottavasti saat vastauksen :)

      Poista
  2. Ihanaa, että tuo Antin biisi on soinut muillakin päässä! Sen innoittamana varasin siskoni kanssa keikkaliput maaliskuulle ja kerran herran livenä nähneenä en malttaisi odottaa! ♥ Asiasta kukkaruukkuun, nuo pyyhkeet näyttävät todella kivoilta ja sopivat varmasti hyvin talvisisustukseen. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on se kyllä semmonen korvamato ja miehelläkin on jo mennyt hermot, kun sitä hoilaan koko ajan. :D Oi, kuulostaa tosi kivalta! En oo ite Antin keikalla koskaan ollut, mutta varmasti on kyllä hyvä. :) Kiitos ja ne on kyllä tosi kivan väriset, tykkään itsekin paljon! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan