Slider

Luukku 1. Joululahjavinkkejä naisille

torstai 1. joulukuuta 2016

Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää! Sain kuin sainkin joulukalenterin tehtyä ja tästä lähtee ensimmäinen luukku! Aina aattoon asti julkaisen uuden postauksen aamulla klo.06:00. Tulossa on jouluun liittyviä postauksia, jotain erikoispostauksia, pari reseptiä, pari arvontaa ja ehkä jotain videota tavallisten postausten lisäksi joten pysykäähän koneen äärellä. ♥

Joululahjaideoita naisille


1. Kirjat. Jos hän lukee kirjoja, niin jotain uusia romaaneja voisi ostaa. Miten olisi Harry Potterin uusin kirja? Onko hän järjestelmällinen ja haluaa pitää tavarat järjestyksessä? Konmari -kirja voisi silloin olla hyvä vaihtoehto. Kirjoja on todella paljon monenlaisia ja esimerkiksi leipomisesta pitävälle erilaiset reseptikirjat ovat varmasti mieluisia ja käsitöitä tekevälle jotain käsityöhön liittyviä kirjoja.

2. Kauneudenhoito. Puuttuuko häneltä meikkisiveltimiä? Olisiko suosittu ja paljon kehuttu Tangle teezer hiusharja hyvä? Tai meikkivoiteen levitykseen paljon kehuttu Beauty blender? Hajuvedet ja erilaiset korut ovat varmasti myös hyvä valinta.

3. Hemmottelu. Melkein jokainen nainen tykkää hemmottelusta! Hyvän tuoksuiset saippuat tai rasvat, kasvonaamiot, lämpimät tossut tai villasukat ovat siihen tosi hyviä. Miten olisi hierontapallot tai saunaa varten löylytuoksu? Itse rakastan noita hierontapalloja, mutten vielä itse omista sellaisia.

4. Lahjakortit. Erilaiset lahjakortit vaatekauppaan, koruliikkeeseeen, kasvohoitoon, jalkahoitoon, hierontaan tai vaikka kampaamoon ovat varmasti mieluisia lahjoja monelle naiselle. Miksei myös leffalippuja elokuvateatteriin?

5. Käyttötavara ja harrastukset. Tykkääkö hän leipoa? Muutenkin kaikki keittiöön liittyvät jutut ovat hyviä lahjoja, koska niitä tarvitsee aina. Patalaput, uunivuoat, kakkuvuoat, kattilat, paistinpannut, uudet keittiöveitset, puinen leikkuulauta, blenderi jne. Kerääkö hän jotain astiastoa kuten muumimukeja tai Iittalaa? Voisiko harrastukseen liittyviä juttuja ostaa? Valokuvaajalle uusi objektiivi olisi varmasti mieluinen lahja. Me saadaan Timon kanssa tosi paljon jouluisin käytännöllisiä lahjoja, josta oon kyllä tosi tyytyväinen. Imuri, silitysrauta, puutarhasakset ja erilaiset tarjoiluastiat ovat olleet mieluisia lahjoja, joita ollaan saatu lähivuosina ja joita ollaan myös toivottu.

+ Kaiken ei todellakaan tarvitse maksaa paljon vaan ajatus on tärkein. Lahjan voi myös hyvin tehdä itse. Miten olisi leivonta-ainekset kauniissa purkissa reseptin kera? Tai jotain muita itsetehtyä kuten saippuaa tai herkkuja? Hyvä lahja on myös tehdä vaikka jouluinen herkkukori, josta löytyisi vaikka kahvia, glögiä, pipareita, joulutorttuja, suklaata jne. Kukapa nainen ei suklaasta tykkäisi? Paitsi, että jouluna sitä voi helposti kyllä olla liikaa! Haha. Tärkeää on myös muistaa se, että jokainen nainen on yksilö ja esimerkiksi minä en osaa käyttää koruja, vaikka ne hyviä lahjoja jollekin toiselle voi ollakin. Tässä postauksessa on lähinnä lahjavinkkejä yleisellä tasolla.

2 kommenttia:

  1. Jes, kiva että säkin teet joulukalenterin! Innolla ootan jo tulevia luukkuja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo koskaan aikaisemmin tehnyt, niin aattelin tänä vuonna kokeilla. :D Kiva kuulla, mäkin seurailen sun kalenteria. ;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan