Slider

Rottinkituoli olohuoneessa

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

 Edellinen postaus mun ja Timon kymmenennestä vuosipäivästä sai ihan älyttömän hienon vastaanoton. Kiitos kaikille, jotka sitä kommentoitte!♥ Se postaus nousikin muutamassa päivässä yhdeksi mun blogin suosituimmista postauksista, sillä sitä katsottiin parissa päivässä reilut 1200 kertaa! Jos et vielä ehtinyt sitä lukemaan, niin sen voi lukea tästä.

 Oon tässä vähän sisustanut meidän olohuonetta uusiksi ja tein meidän olohuoneeseen rentoutumisnurkkauksen, lukunurkkauksen tai löhönurkkauksen, kuinka sitä nyt haluaa kutsua, sillä rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ostin alunperin rottinkituolin lastenhuoneeseen, mutta se ei sieltä kuitenkaan löytänyt paikkaansa joten toin sen olohuoneeseen. Alunperin halusin ostaa Ikeasta Jennylund -nimisen nojatuolin, mutta en löytänyt niitä käytettynä sillä hetkellä, enkä uutta halunnut ostaa. Nyt kuitenkin ajattelin olla koko ajan silmät auki jos vaikka tori.fi:stä sellainen nojatuoli löytyisi. Tällä hetkellä oon kuitenkin tyytyväinen tähän nurkkaukseen. Meillä ei ole koskaan olkkarissa tällaista ollut, niin myös siksi oon kyllä innoissani. Itse asiassa bloggaan tälläkin hetkellä tuossa nurkkauksessa.
  Oonkin tainnut täällä blogin puolella mainita, että oon pikku hiljaa alkanut muuttaa olohuoneen sisustusta beigestä harmaaseen. Esimerkiksi tuon torkkupeiton ostin juuri Jyskistä 11 eurolla, kun se oli tarjouksessa. En tosin tiedä, onko tuo niin kovin laadukasta materiaalia, kun se on akryyliä. Halvalla ei aina saa hyvää ja ens kerralla panostan kyllä laatuun ja maksan vähän enemmän. Olohuoneeseen pitäisi hankkia myös harmaat verhot, sillä ne toisivat kivaa väriä muuten melkein valkoiseen sisustukseen ja valkoiset verhot ovat ehkä vähän tylsät. Katselin esimerkiksi Elloksen tarjontaa ja löysinkin kivoja harmaita verhoja. Mulla olisikin teille Elloksen alennuskoodi*. Joten käyttäkää se ihmeessä hyödyksi!




Tällä hetkellä on muuten todella hankala kuvata yhtään mitään kuvia, kun ulkona on niin hirveän hämärää ja pilvistä. Luonnonvaloa ei vaan meinaa riittää edes keskipäivällä ja se vaikeuttaa bloggaamista. Itse kun tykkään kuvata ainoastaan luonnonvaloa hyödyntäen. Mutta eiköhän se taas tästä. Joulun jälkeen alkaakin päivä pitenemään ja valoisuus kasvaa.

*Yhteistyössä Shophop.fi

4 kommenttia:

  1. Nätti nurkkaus <3 Mäkin haaveilen joko rottinkituolista tai keinutuolista olohuoneeseen! :)

    VastaaPoista
  2. Näyttää kivalta! Mäkin oon hankkiutumassa kovaa vauhtia eroon olohuoneen beigeistä jutuista, äiti lupasi joululahjaksi uuden maton, mutta uudet verhot vielä tarvitsisin! Harmi kun mun himoitseman verhot Vallilalta on niin kalliit vaan, ei nyt budjetti niihin taivu... :/ Makkarin beigen päiväpeiton ja verhot vaihdoin vähän aikaa sitten. Löysin tosi edullisesti Hobby Hallin verkkokaupasta harmaan päiväpeiton ja verhot. Siellä on hyviä tarjouksia monesti, suosittelen! Vanhatkin sain ok hintaan myytyä fb-kirppiksellä, niin ei jäänyt uusista paljon maksettavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin oon yrittäny harmaita verhoja katsella, mutten ole vielä löytänyt sopivia. Vallilan verhot on kyllä kalliita. :/ Et jos todella haluaa, niin ei auta kun säästää niihin ja ostaa myöhemmin jos ne vielä miellyttää. :) Kiitti vinkistä, täytyypä käydä Hobby hallin sivuilla tsekkaamassa. En ookaan siellä hetkeen käynyt! :) Se on kyllä kiva, kun voi hyödyntää kirpputoreja, niin saa vanhoista jutuista vähän rahaa, jotta voi ostaa sitten uusia! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan