Slider

Lempparitakki ja collegehousut

tiistai 1. marraskuuta 2016



  Eräs lukijani oli kovasti kiinnostunut muutaman kerran mun blogissakin vilahtaneesta H&m:n värikkäästä verkkaritakista (mm. tässä ja tässä postauksessa) ja pyysi jos esittelisin sitä hieman tarkemmin. Ikävä kyllä täytyy todeta, etten tiedä milloin kyseistä takkia on ollut myynnissä myymälässä ja sitä tuskin enää myymälästä löytyy. Olen nimittäin omani ostanut kirpputorilta joskus reilu vuosi sitten. Mutta jos saman tyylistä haluaa, niin kannattaa tsekata esimerkiksi H&m tai Gina tricotin treenivaatteet ja en ole varma löytyykö facebookista esimerkiksi H&m:n vaatteille tarkoitettua kirpputoria, mutta sieltä voisi tätäkin vielä löytyä. Vaikka tämä takki onkin vanha, niin se on silti kovassa käytössä. Tänä syksynä olen paljon yhdistänyt sitä esimerkiksi farkkujen ja collegehousujen kanssa. Tykkään kovasti siitä, että takissa on osittain fleecevuori, jolloin se on hieman lämpimämpi kuin tavallinen verkkaritakki.





 Verkkaritakki - Kirpputori/H&m | Housut - New Yorker | Kaulahuivi - New Yorker | Pipo - Seinäjoen Ilta | Kengät - Kirpputori/Vagabond

  Yksi raskausajan lemppariasuista on näiden kuvien asu, nimenomaan sen rentouden vuoksi. Erityisesti nyt, kun mahakin alkaa olla jo tiellä ja supistelee jonkin verran, että kumartuminen ja sohvalta ylös pääseminen tuntuu ihan urheilusuoritukselta, niin ei todellakaan kiinnosta pukea mitään tiukkoja vaatteita päälle. Etsin kauan hyviä ja tarpeeksi tiukkoja collegehousuja. Nämä viininpunaiset collegehousut ostin elokuussa New Yorkerista ja maksoin niistä alle 10€. Koska housut olivat niin halvat, niin ostin samanlaiset myös mustana. Myyjä kehui näiden pehmeyttä ja se on kyllä totta ja ne ovat säilyttäneet pehmeytensä myös monen pesun jälkeen. Petyin tuossa kesällä Cubuksesta ostamiini collegehousuihin, jotka nukkaantuivat ja menivät huonoksi jo parin päivän käytön jälkeen. Niistä olin maksanut pari kymppiä. Aina halvat eivät siis ole niitä huonoimpia, sillä nämä New Yorkerin collarit on ihan parhaat! Nämä eivät ole niin tiukat kuin haluaisin niiden olevan, mutta paljon paremmat kuin monet muut. En nimittäin tykkää yhtään sellaisista "boyfriend" -mallisista löysistä collegehousuista. Jos teillä on vinkata jotain hyviä vähän tiukempia collegehousuja, niin kirjottakaa kommenttiboksiin, mistä semmosia vois löytää! Ostaisin nimittäin mielelläni lisää hyviä collareita.

13 kommenttia:

  1. Kiva postaus jälleen!:) toi huppari on muutes kivan näkönen! Itse tykkään käyttää "hupparina" Adidaksen kolmiraita takkeja ja multa niit löytyy varmaan tusinan verran!:D ps tosta hupparista oisit voinu laittaa kerralla enemmänkin erilaisia kuvia ja varsinkin päällä puettuna!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oi, Adidaksen takit on kyllä kivoja kans, vaikken omistakaan yhtään. :D Se on totta, mutta ajattelin tällä kertaa esitellä takkia enemmän niin, ettei se ole päällä, koska aikaisimmista postauksista löytyy yhteensä 11 kuvaa, joissa se on päällä ja ajattelen sen olevan riittävä. :) Postaukseen olen nämä edelliset postaukset linkannut, mutta laitan ne nyt vielä tähänkin :)

      https://jennislullaby.blogspot.fi/2015/09/syyspukeutumista-lenkkipolulle.html

      https://jennislullaby.blogspot.fi/2015/05/varikkaita-treeneja.html

      Poista
  2. Oi miten ihanasti masu onkaan kasvanut! Näytät upealta! <3

    VastaaPoista
  3. Vitsit, katoin aluksi että näytät ihan 16-17 vuotiaalta ja ku näin sun (supersöpön) masun ni kerkesin jo säikähtää mutta ikäarvaus meni hieman ohi! Ihastuin myös tuohon verkkatakkiin :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos kohteliaisuudesta. :D Ikäkriisiä meinaa kyllä vähän pukata, kun tässä kuussa täytän 25v, mutta ei mulla vissiin huolta. :'D Se on kyllä ihana! :)

      Poista
  4. Ootpas sä kaunis<3 Ja super kiva blogi!

    https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Super kiva toi huppari!:) Hei tuli mieleen että voisitko laittaa sen kanssa kuvia kirkkaassa talvimaisemassa? Tai vaihtoehtoisesti jokin kiva video ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En ikävä kyllä enää kuvaile tuota hupparia tämän tarkemmin blogiin. Siitä nimittäin löytyy aika monta kuvaa jo mun blogista tämän postauksen lisäksi. :)

      http://jennislullaby.blogspot.fi/2015/09/syyspukeutumista-lenkkipolulle.html

      http://jennislullaby.blogspot.fi/2015/05/varikkaita-treeneja.html

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan