Slider

My day - Lauantai 9.7

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

  Oon yleensä tehnyt my day -postaukset arkipäivistä joten tässä mun päivä viime lauantailta. Arkena meillä on yleensä kunnon rytmi, mutta haluan ihan tarkoituksella pitää viikonloput vähän rennompina ja esimerkiksi syödäänkin vapaammin Timon kanssa. Saatetaan käydä esimerkiksi ulkona syömässä tms. Muuten arkea rytmittää tietysti pojan heräämiset ja syömiset, jotka vaihtelee päivästä riippuen, hän kun ei joka päivä herää samaan aikaan joten täysin samanlaista päivää ei ole.
  Tällä hetkellä mun arki on aika kiireistä, eikä mulla ole juurikaan omaa aikaa tai jos on niin käytän sen usein siivoamiseen, ruoanlaittoon tai lepäämiseen. Se on ikävä kyllä näkynyt myös täällä blogin puolella. Toivon kuitenkin, että ymmärrätte, että mieluiten vietän aikaa oman lapseni kanssa ja olen arjessa läsnä kuin, että näpyttelen koneella postauksia. Ennen tein postauksia 2-3 kertaa viikossa, mutta tällä hetkellä yritän saada edes kerran viikossa tehtyä postauksen. Aina en kykene siihenkään. Vielä, kun haluan postaukset tehdä huolella ja panostaa laatuun enkä niinkään määrään. Mutta kyllä tää arki tästä taas tasoittuu ja eiköhän näitä postauksiakin tule. Joten en ole lopettamassa bloggaamista, kiitos kärsivällisyydestä ja toivottavasti pysytte matkassa mukana. :) btw. kun sain tämän postauksen julkaisua vaille valmiiksi, niin tämä ei jostain syystä suostunut tallentamaan tätä postausta. Poistinkin sitten vahingossa koko postauksen... Juu, että kun muutenkin on vähän aikaa, niin käy sitten näin. ;D

klo.06.15
Herään jostain syystä, enkä saa enää nukuttua. Saan unen päästä kiinni uudestaan joskus puoli kahdeksan aikaan.

klo.9.15 Heräilen pikku hiljaa ja huomaan, että vieressäni Timo on jo hereillä, mutta poika vielä nukkuu. Ihan luksusta herätä ennen poikaa. Yleensä hän toimii mun herätyskellona. Makoillaan Timon kanssa sängyssä ja katson onko kännykkään tullut mitään uutta yön aikana.

klo.9.30 Poikakin herää vihdoin, niin meen laittamaan aamupalaa sekä tiskikoneen. En jaksanut sitä enää eilen illalla laittaa, kun olin niin väsynyt. Käyn suihkussa, jonka jälkeen heitän ajatuksen ilmaan jos lähdettäisiin käymään Keskisellä. Tänään nimittäin pitäisi käydä ostamassa ystävän lapselle synttärilahja. Timo torjuu treffit Keskisen Vesan kanssa, mutta totean itsekin, että sinne menisi vain liikaa rahaa. Haha.

klo.11.50 Meikkaan, puen vaatteet päälle ja lähdetään koko porukka kaupoille sitä lahjaa hakemaan.

klo.14.15 Kotona. Kierrettiin Tokmanni ja Minimani ja viimeisimmästä löydettiin mukava lahja. Käytiin samalla Byggmaxilta katsomassa oisko niillä ollut meille sopivan paksuisia ja oikean värisiä lattialistoja. Ei ollut. Käytiin vielä uudestaan K-raudassa ja löydettiin meidän haluamat lattialistat. Viikolla niitä ei vielä ollut siellä. Tultiin kodin kautta ja Timo lähti hakemaan peräkärryllä näitä listoja.

klo.14.55 Timo palaa lattialistojen kanssa ja laitan pojan päikkäreille. Poika nukkuu noin tunnin ja sillä aikaa me vaan hengaillaan. Timo pelaa tietokoneella ja mä lähinnä katson. Syödään samalla X-tran juuston makuisia nachoja. On muuten ihan parhaita ja niihin jää koukkuun!

klo.16.10  Jatketaan meidän makkariremppaa ja saatiin sitä taas vähän eteenpäin. Mun rooli oli lähinnä pojan viihdyttäminen. Timo tarvitsikin mun apua jonkin verran, niin laitettiin pojalle kännykän Yle areena -sovelluksesta lastenohjelmia, niin sai pojan pidettyä pois sahojen ja naulapyssyjen luota.

klo.18.00 Laitettiin pojalle ruokaa, niin tajuttiin, ettei oltu itse syöty oikein vielä mitään. Oli mulla varattuna jääkaapissa lihaa, joita ois voinu grillata, mutta kumpikaan meistä ei jaksettu sitä tehdä. Pohdittiin myös ulkona syömistä, kun ei oltu pitkään aikaan käyty missään. Mun ei kuitenkaan tehnyt mieli mitään hampparia, kebabia tai pitsaa ja keskustan ravintolat suljettiin pois vaihtoehdoista, kun siellä oli menossa tangomarkkinat. Löydettiin pakkasesta croisantteja, laitettiin ne uuniin ja syötiin suolaisten täytteiden kanssa. Loppuilta menikin pojan kanssa touhutessa.

klo. 22.30 Hetki omaa aikaa ja selasin somet läpi. Juteltiin samalla Timon kanssa kaikesta taivaan ja maan väliltä.

klo.23.30 Poika herää jostain syystä (ehkä puhuin liian lujaa, haha) ja meen sitä nukuttamaan uudestaan. Vartin päästä hän olikin jo unessa.

klo.23.45 Kirjoitan tätä postausta loppuun, pesen meikit ja hampaat ja meen nukkumaan.

8 kommenttia:

  1. Kiva mydaypostaus! :) Näitä on aina kiva lueskella. Harmi, että ei oikee tunnu aikaa riittävän, vähä sama homma täällä :/ Tsemppiä kuitenkin sinne ja bloggailet kun kerkeät ja siltä tuntuu <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo se on kyllä harmi, kun tykkään kyl kovasti bloggaamisesta.:/ toivottavasti meille molemmille järjestyis pian lisää aikaa.:) kiitos tsempeistä!<3

      Poista
  2. Ompa sulla kiva blogi ja tälläset postaukset on superihania<3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Inka piristävästä kommentista!<3 Tällasia postauksia tykkään kyllä itsekin lukea.:)

      Poista
  3. Tosi kivoja nää myday postaukset! Minkä ikäinen teidän poika on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nää on kyllä yleensä ollu tykättyjä muidenkin blogeissa ja tykkään näitä itsekin tehdä.:D 1v7kk :)

      Poista
  4. Olipas kiva postaus! :) Tykästyin sun blogiisi muutenkin, joten sait uuden lukijan. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan