Slider

Viime aikojen suosikit ja pari inhokkia

torstai 3. maaliskuuta 2016

  Heipä hei ja ihanaa maaliskuuta! Virallisesti kevät on siis alkanut ja bongasin tuossa viime lauantaina jo ensimmäisen pehmisautonkin autotien levähdyspaikalta. Ei tosin pysähdytty pehmikselle, mutta silti. Tuo aurinko kyllä kummasti piristää niin paljon mieltä! Ajattelin tulla pitkästä aikaa päivittämään viime aikojen suosikkeja ja mukaan mahtuu myös pari inhokkia eli sellaista juttua, joita en vaan millään voi suositella kenellekään.

  Tää Valion kreikkalainen jogurtti on ollu jo monta kuukautta mun ehdoton suosikkiherkku! Siis niin hyvää ja tuo kookos.♥ Näitä on kaupassa monia eri makuja, mutta tää kookos on kyllä lemppari ja sitten uuniomena on kans hyvää. Käyn näitä hakemassa aina Valion tehtaanmyymälästä, koska nää on 20 senttiä halvempaa siellä kun tavallisessa kaupassa. Ootteko ikinä maistanu näitä?

  Bongasin yks kerta netistä termin "erityisherkkä" ja se iski ja lujaa. Löysin nimittäin itseltäni näitä piirteitä ja vahvasti. Erityisherkkyyteen kuuluu syvällinen tiedon prosessointi, kuormittumisalttius, vahva eläytymiskyky ja tarkka havainnointikyky. Täähän on nyt kauhea muoti-ilmiö ja sen huomas esimerkiksi kirjastosta, kun yritin tätä Erityisherkkä ihminen -kirjaa etsiä, niin varauksia oli reilusti yli kymmenen. Onneks mulla on korkeakoulukirjastoon kortti vielä, niin sain tän päivässä.  En erityisemmin pidä siitä, että ihmisiä leimataan niin vahvasti, koska jokainen kuitenkin on yksilö, mutta silti onhan se hieno fiilis, kun lukee jotain juttua ja tajuaa "toihan on ihanku minä". Mua kiinnostaa sitä paitsi kovasti kaikki psykologiaan liittyvät asiat ja tää kirja on siksi täällä suosikeissa. Pitäis vaan enemmän lukea tällasia kirjoja, koska näistä on hyötyä sekä itselle että sosionomin ammatissa.

  Viime lauantaina kävin vihdoin Vaasassa shoppailemassa ja hankin itselleni kauan haaveilemani Gina Tricotin korkeavyötäröiset Molly -farkut mustana. Oikeesti nää on niin parhaat farkut! En enää muita pidäkään. No okei, okei, eihän mun farkkukokoelma mikään iso ole, sillä oon menny yksillä farkuilla viimesen vuoden ja nekin tosiaan on nää Mollyt, mutta farkunsinisenä. Oon muidenkin blogeista lukenut, että nää farkut lukeutuu heidänkin lemppareihin ja näitä on verrattu myös Dr.denim -farkkuihin joten jos et ole käynyt sovittamassa näitä ikinä, niin kannattaa käydä. Ja vinkki, nää on oikean kokoset just sillon kun ne kiristää vähän joka puolelta, mutta ne saa silti kiinni. Ne nimittäin venyy käytössä. Itse tein sen virheen ekalla kerralla, että ostin liian isot farkut, koska sovituskopissa ne tuntu hyviltä. No nehän sitten tietysti veny aivan liikaa. Joten mitä tiukemmat ja mitä vaikeampi ne on sovituskopissa laittaa jalkaan, niin sen parempi! Pesen näitä muutenkin tosi harvoin, mutta kun ne pesee, niin ne menee takaisin muotoonsa ja on yhtä tiukat kuin kaupasta ostettaessa. Ihan kestosuosikit siis.♥

  Harvoin ostan pojalle mitään vaatteita uutena, mutta tää oli niin siisti paita, että oli pakko viime syksynä tää Lindexiltä hakea. Ostin sillon vähän isompaa kokoa ja nyt tää on ollu käytössä melkein koko viikon. Tää on sitä paitsi Timonkin lempparipaita. Kovasti se jaksaa tätä kehua ja toivoo, että silläkin ois samanlainen. Haha.

  Ja sitten päästään niihin inhokkeihin. Oon saanut tämän matkakokoisen Lorealin Elnett Satin hiuslakkapullon kauan sitten Livboxista ja siitä asti tämä on ollut mun kylppärin kaapissa vaan viemässä tilaa. Hiuslakkana tää on ihan hyvää, mutta tämän tuoksu... Ihan hirveä! Mulla ei yleensä mikään ota henkeen, mut tää on niin voimakkaan tuoksuinen et ihan pistelee ja henkeen ottaa. Ei tätä vaan voi käyttää! Tuoteselosteessa lukee vielä "uusi raikas tuoksu". Juu ei!

  Kerrankin mä ajattelin kokeilla uutta ripsiväriä ja pieleen meni. Tässä Maybelline New Yorkin Lash Sensational ripsivärissä oli kyllä niin monta miinusta, että odotan vaan sitä päivää, kun saan tämän heittää roskiin. Ensinnäkin harjaan tulee aivan liikaa ripsiväriä ja ripsivärin laittaminen on yhtä taiteilua, ettei ripsiin tulis yhtään liikaa ripsaria, kun en halua sellasia hämähäkin jalkoja. Sen lisäksi, että sitä tulee liikaa, niin helposti tulee paakkuja mukana. Toiseksi tätä ei meinaa saada silmistä pois millään. Tämän ei pitäisi olla veden kestävää, mutta tätä saa hinkata veden kanssa ja puhdistusaineella ja silti lähtee tosi huonosti. Mun aikasemmat ripsivärit on kyllä lähteny hyvin pelkällä vedelläkin ja meikin puhdistukseen käytän yleensä jotain Nivean puhdistusmaitoa. Pystyn tästä lähin siis tutussa ja turvallisessa!

Linkkaan tänne taas Juha Tapiota, mutta tällä hetkellä ihan suosikki ja koska lauantaina meen taas sen keikalle.♥ Joten sori tää hehkutus, mutta on se vaan niin.♥ Haha. Ja tää biisi!

10 kommenttia:

  1. Mulla on tota samaa ripsaria ja tykkään kovasti. Peseminen on helppoo nii et otat lämmintä vettä etusormelle ja peukalolle ja sit otat ripsistä vähä kiinni siitä kohtaa mis sitä ripsaria on. Laitat tällee vettä molempiin ripsiin joka kohtaan, jonka jälkee otat sormilla vaa hennosti kiinni ripsistä ja kevyesti vedät ripsarit pois. Tykkään, sillä ei leviä YHTÄÄN silmien alle putsatessa, edes suihkussa silmiä hinkatessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva et tää sopii jollekin muulle, kun mä en vaan tykänny yhtään! :D Kiitti vinkistä, täytyypä kokeilla tota taktiikkaa jos vaikka peseminen ois helpompaa! :)

      Poista
  2. Täällä myös yksi tuohon valion kookoskreikkalaiseen hurahtanut, niin herkkua. Muita makuja en ole edes kokeillut, kun tämä on niin bueno. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että! Tuo kyllä on niin parasta! :) Joskus oon vedelly tuota parikin päivässä, mutta täyty jo rajottaa et max 1 päivässä ku ei tuo niin terveellistäkään ole. :DD

      Poista
  3. Apua, alko kiinnostaa noi Ginan farkut! Mä vannon yleensä Bik Bokin housujen nimeen, mutta varmaan pakko käydä itsekin joskus testailemassa noita :D Nää suosikki-postaukset on aina kivaa luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä käydä! Tosin oon itsekin kuullut Bik bokin farkuista hyvää ja melkein kävin kokeilemassakin, mutta oli niin pitkät jonot sovituskoppiin, etten sitten jaksanut. :D Kiva kuulla, että pidät! :)

      Poista
  4. Noi Valion jogurtit on ihan parhaita! Varsinkin just toi kookos! Ostan niitä vaan aika harvoin, kun ovat aika kalliita ja itsellä ei ole pakollista tarvetta laktoosittomille tuotteille... Nuo farkut alkoi mua myös kiinnostaa! Tarviisiin uudet mustat just, kun kahdet entiset eivät istu ollenkaan. Vois käydä vkl tsekkaamassa, jos ehtii kaupungile!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo on kyllä kalliita, mutta onkin onni, että täällä Seinäjoella on Valion tehdas, niin ne saa tosiaan sieltä myymälästä halvemmalla. :) Ovat ehdottomasti kyllä kokeilemisen arvoiset ainakin! :)

      Poista
  5. Harmi kun tuo ripsari oli pettymys :/ Itse tykkäsin tosta kovasti ja siitä muodostuikin ihan mun lemppari ripsari, ennen pidennyksiä. Mutta onhan se niin, että se mikä sopii toiselle niin ei sovi toiselle. Ja aivan ihanan paidan ostit pojallenne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä, mutta eiköhän se paremman puutteessa mene. :D Ostan ens kerralla jotain toista. :) Kiva kuitenkin kuulla, että sulle se sopi! :) Kiitos, toi on kyllä tosi nätti paita. :')

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan