Slider

Kevätfiiliksiä

tiistai 22. maaliskuuta 2016


 
  Hei! Mulla on täällä hirveä kevätfiilis menossa ja voi että mä niin nautin tuosta auringosta, mikä paistaa nykyään joka päivä. Odotan vaan niin kesää! Ollaan nyt lähiaikoina tehty paljon tuota meidän makkariremppaa. Maalattiin seinät viikonloppuna ja nyt pitäis vielä toiseen kertaan pari seinää maalata, kun maali loppu kesken. Meni järki valitessa valkoista maalia. Enhän mä tajunnu et niitä valkoisen sävyjä on niin paljon... Ei auttanu kaupassa sanoa myyjälle, että haluaa valkoista maalia. Vielä on jäljellä katto, yhden seinän tapetointi, lattia ja listat. Sitten ois vuorossa reissu Ikeaan. ;)

  Täydensin vaatekaappiani uudella treenitopilla. Itse asiassa mulla ei ole ollut koskaan treenitoppia. Tämän löysin Ykkösbasaari kirpputorilta muutamalla eurolla. Ihastuin topin pinkkeihin olkaimiin, jotka menee selästä kivasti ristiin. Alunperin toppi on Gina tricotin mallistoa. Harmittaa, etten ole aikaisemmin ostanut treenitoppeja, sillä tää on ihanan hengittävää materiaalia ja niin ihanan väljä! Tykkään!

  Oon kauan etsinyt lastenhuoneeseen nojatuolia. Alunperin mulla oli mielessä Ikean Jennylund nojatuoli, mutta en löytänyt sitä käytettynä halvalla mistään tästä läheltä. Kattelin monta kuukautta facebook-kirpputoreja ja tori.fi:stä, mutta ei ollut. En halunnut myöskään maksaa uudesta 199€. Bongasin sitten valkoisen rottinkituolin paikalliselta facebook-kirpputorilta ja se oli niin mun tyylinen, että kävinkin sen heti hakemassa, kun sain yhteyden myyjään. Maksoin tästä 25€ eli paljon parempi kuin tuo 199€, vaikka onkin aivan erilainen.



  Aivan ihanaa, kun jalkakäytäviltä on jo lumet sulaneet. Odotan sitä päivää, kun nuo kivet putsataan pois, niin pääsee rullaluistelemaan. Viime kesänä en hirveästi rullaluistellut, mutta jos nyt tänä vuonna enemmän.


  Innostuin tuossa yks päivä piristämään kotia ja ostin elämäni ensimmäistä kertaa tulppaaneja! Ruusu on kyllä mun lempikukka, mutta on nääkin ihan nättejä. Meillä ei kyllä kovin kauaa kukat säily hengissä, kun jos pidän niitä keittiön pöydällä, niin ilmalämpöpumppu tappaa ne. Haha.

  Oon myös kaivanut mun aurinkolasit esille, koska välillä ulkona on niin kirkasta, että aurinkolaseja on vaan pakko pitää. Erityisesti autolla ajaessa on kyllä tarpeelliset. Nämäkin aurinkolasit löysin muuten yks päivä kirpputorilta eurolla.


  Sain veljen vaimolta lainaan Make up biblen ja on kyllä tarpeellinen kirja ja saa varmasti erilaisia meikkivinkkejä. En oo vielä ehtinyt siihen kunnolla perehtyä, mutta vaikuttaa kyllä hyvältä! Kirjan vieressä onkin tosi hyvää smoothieta, jossa oli mustikkaa, mansikkaa, banaania, maitoa, kreikkalaista jogurttia ja ripaus sokeria.

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus, tällaisia lisää! Täälläki ollaan ihan kevätfiiliksissä, ihana aurinko. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oli mieluinen postaus! Kiitos! :) Ja todellakin, ihana aurinko!♥

      Poista
  2. Ihanalta näyttää pitäisi itsekkin kokeille tuota smoothieta itsekin voisin kokeilla tuota rullluistelua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, mäkin vaan laitoin tuohon smoothieen aineksia, mitä vaan kaapista sattu löytymään ja ihmeen hyvää tuli. :') Rullaluistelu on kyllä kivaa ja ainakin eilen kun kävin kirpputorilla, niin ihmiset on alkaneet tuoda rullaluistimia sinne myyntiin. :) Sieltä omanikin ostin ja saa vähän halvemmalla jos ei kokeilun vuoksi halua satsata satasta tai ylikin rullaluistimiin. :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! :) Mistä ootte ostanut ton lautatapetin? Se on niin hieno!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on K-raudasta! Tässä parempaa postausta siitä: http://jennislullaby.blogspot.fi/2015/02/lautaseina-olohuoneeseen.html :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan