Slider

Viime aikojen suosikit

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

En ole hetkeen tehnyt postausta tämän hetken suosikkijutuista, koska oon aatellu, ettei niitä nyt oikein ole. Nyt kuitenkin päätin korjata tilanteen ja tajusin, että olihan tässä jo postauksen verran kertynyt suosikkeja. Yleensä osa suosikeista on pidempiaikaisia, mutta osa kausittaisia. Nyt huomaan, kun syksy on tullut, niin suosikkeihinkin tulee erilaisia juttuja.



Oon ihan kamala huulirasvariippuvainen ja nyt kylmän tullessa tämä korostuu. Kaikki on hyvin jos en edes muista koko huulirasvaa esimerkiksi kaupungille mentäessä, mutta jos muistan, että unohdin huulirasvan kotiin, niin kaikki on pilalla! Huulia alkaa hirveästi kuivaa ja tuntuu tosi epämukavalle. Lisäksi mun on pakko ennen nukkumaanmenoa laittaa huulirasvaa, sillä muuten en saa unta jos huulet tuntuu epämukavalta. Tämä Vitaliksen huulirasva on jo muutaman vuoden vanha, mutta tosi hyvä. Itse tykkään tästä paljon. Mulla on siitä erikoiset huulet, että huulipunat ja kiillot saa mun huulet rohtumaan. Myös jotkut erikoiset huulirasvat, joissa on joku maku/tuoksu, eivät välttämättä mulle käy. Kai niissäkin on sitten jotain ainesosia, joista mun huulet ei tykkää. Siksi jokapäiväiseen käyttöön mun täytyy valita ihan tällanen perus huulirasva. Silloin tällöin voin käyttää muunlaisiakin.

Kynttilät täytyy ehdottomasti mainita tässä mun suosikkipostauksessa, sillä nythän on alkanu oikeen kynttiläkausi. Kaupat ja lehdet oikeen pursuaa kaikkia lyhtyjä ja kynttilöitä. Ja ne tuoksukynttilät.♥ Mulla ei erityisesti ole mitään lempparituoksua kynttilöissä, mutta vanilja ja erilaiset marjat on kyllä jees. Oon vähän sellainen, että melkein kaikki käy!

Mua niin harmittaa, kun oon tässä jo muutaman kuukauden ajan etsinyt meidän pojalle kirpputorilta taaperokärryä. Löysin kyllä vaaleanpunaisia Hello kitty -kärryjä, liian huonokuntoisia tai ylihinnoiteltuja taaperokärryjä, mutta en sellaista meille sopivaa. Pohdin jonkin verran sitä, että oisko Brion puinen vai Plaston muovinen parempi vai onko sillä suurta merkitystä. Päädyin lopulta valitsemaan Brion taaperokärryn ja kun sitä ei kerta kirpputorilta löytynyt, niin kattelin mistä löytyisi mahdollisimman halvalla. En tiedä mikä katkos noiden kärryjen valmistuksessa oli vai onko ne vaan niin suosittuja, mutta ne oli melkein joka kaupasta tai nettikaupasta loppu tai sitten muuten vaan sieltä kalliimmasta päästä. Tilasin lopulta Jollyroom.fi:stä vähän halvemmalla kyseisen kärryn ja oon kyllä tyytyväinen! Harjoitellaan sillä melkein päivittäin. Niin ja mun tuuria tosiaan, kun taaperokärry oli meillä ollut muutaman päivän, niin facekirpparille tulee myyntiin samanmoinen kärry. Äääärg. No ei voi mitään. :D


Syksy ja talvi on mulla sellaista aikaa, että käsirasvalle tulee kyllä tarvetta. Muuten en kyseistä rasvaa kyllä tarvitse. Tämä oli mulla yks päivä hukassa, niin kokeilin muita rasvoja. Täytyy kyllä todeta, että ne ei auttanu, ei edes joku vauvan perusvoide auttanu mun kuiviin käsiin. Mutta tämä rasva sen sijaan tekee tosi pehmeät kädet ja auttaa kyllä. Siksi siis on jälleen täällä suosikkien listalla, vaikka  taidan olla esitelly tän aikaisemminkin täällä blogin puolella.

Meillä oli tänä aamuna mittarin mukaan -10 astetta pakkasta joten on jo aikakin alkaa pukea vauva toppahaalariin. Ainahan äitiyspakkauksen toppahaalari ei ole sopiva juuri silloin, kun omalla lapsella olisi sille tarvetta tai sitten kaikki vanhemmat eivät vaan välitä, vaikka haalari olisi isokin, mutta meidän pojalle tää menee varmaankin koko talven. Tykkäsin tämän kuosista tosi paljon, kun viime syksynä sain tän äitiyspakkauksen ja edelleen on kyllä lemppari!

Oon aina silloin tällöin törmännyt blogeissa (teko)nahkalegginsseihin ja ajatellut, että ne näyttää tosi kivoilta, mutta tuskin mulle menee edes jalkaan. Törmäsin kuitenkin Keskisellä näihin ja otin huvikseni sovituskoppiin ja näähän näytti sittenkin ihan hyvältä. En malta odottaa, että pääsen näitä käyttämään!

En viime vuonna seurannut Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa ja myönnän, että olin kauhean ennakkoluulonen koko ohjelmaa kohtaan. Ottamatta kantaa ohjelmaan sinänsä, niin mua kiinnostaa kovasti näiden asiantuntijoiden mielipiteet ja kommentit. Ihastuin psykologiaan aineena jo lukiossa ja sosionomiksi opiskellessa kiinnostus psykologisiin juttuihin vaan kasvoi. Oon sitä paitsi jo yläasteella analysoinut ja pohtinut syy-seuraus -suhteita, (mikä johtuu mistäkin, miksi tuo kiusaa toisia, miksi tuo käyttäytyy tuolla tavalla, onko sillä kaikki hyvin kotona jne.) eikä se ole hävinnyt tässä vuosien saatossa mihinkään. Ehkä analysoin välillä liikaakin juttuja, mutta toisaalta näitä taitoja tarvitsen sosionomin ammatissa. Täytyy pystyä näkemään asiakassuhteissa pintaa syvemmälle myös niihinkin asioihin, joita kukaan ei välttämättä ole koskaan ääneen sanonut ja ymmärtää nimenomaan niitä syy-seuraus -suhteita. Joskus oon kyllä pohtinut, että oisko sittenkin pitänyt lähteä opiskelemaan vaikka psykologiksi, mutta mennään nyt tällä kuitenkin. Erityisesti tuolla Maaret Kalliolla on hyvä juttuja, mitä oon sen kirjotuksiakin lukenu netistä!

10 kommenttia:

  1. Suosittelen hei Norwegianin sekä huuli-, että käsirasvoja, ne on tosi hyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Täytyypä googletella ja kattella kaupoista! :)

      Poista
  2. Mäkään en viime kaudella katsonut ollenkaan tota Ensitreffit alttarilla -sarjaa, mutta nyt oon aivan koukussa siihen :-D Vaikka itse henkilökohtaisesti en voi tajuta, kuinka kukaan menee naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa, koska avioliitto on niin iso ja tärkeä päätös, mutta kuitenkin tykkään seurata että mihin tää etenee :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä, mutta jos sitä kautta löytää elämänsä rakkauden niin miksipäs ei. :D Ainakin tosiaan viime kauden se yks pari on vielä naimisissa. :) Joo, onhan sitä kieltämättä mukava seurata! :)

      Poista
  3. Ihania suosikkeja! Syksyn ja talven aikaan käsi- sekä huulirasvojen tärkeys ehdottomasti korostuu. Mulla meinaa mopo karata käsistä kun joka takin taskusta ja laukusta löytyy huulirasvapuikko :D ja ah, tuoksukynttilöitäkään ei voi koskaan olla liikaa! ;)
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit! :) Se on totta! Haha, mä oon kans miettiny, että pitäis varmaan ostaa useampi huulirasva, kun ne meinaa kadota kaikki niin pitäis kyllä joka laukusta ja taskusta sellanen löytyä. :D No ei todellakaan voi olla. ;)
      Kiitos ja samoin Ani! :)

      Poista
  4. kiinnostais kuulla kadutko sosionomiks opiskelua?:) ootko tällä hetkellä missään töissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kadu, tuntuu niin omalta alalta! :) Kunhan vielä löydän sosiaalialalta sen paikan, jossa ois kiva työskennellä, vaihtoehtoja kun riittää niin paljon! Asiakkaat on vauvoista vaareihin ja kaikkea siltä väliltä eli siis tosi laaja, niin siinä on vähän vaikeuksia, että mikä nyt ois sit se unelma työpaikka, missä on itse parhaimmillaan ja mistä nauttii. :) Tällä hetkellä en ole töissä, kun oon kotona hoitamassa meidän poikaa. :)

      Poista
    2. Ok kuulostaa tosi kivalta:) tiedätkö mikä työllisyys sielä teidän alueella on ja onko sun tutut työllistyny hyvin:)

      Poista
    3. Ainaki täällä Seinäjoella päin töitä riittää. En tietenkään ole ihan ajan tasalla, kun en oo reiluun vuoteen ollu työelämässä, mutta mitä nyt entisten luokkakavereiden kanssa oon jutellu, niin kyllä kaikilla on töitä ollu. :) tosin vakipaikka on vaikeampi saada et tosi paljon on määräaikaisia työsuhteita tai sitten äitiysloman sijaisuuksia tms, mutta töitähän nekin on.:) ite sain työpaikan ennen valmistumista jo ja se oli just äitiysloman sijaisuus.:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan