Slider

Päivä kanssani

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Klo. 7-9 Heräilen itse seitsemän jälkeen ja menen poikaa katsomaan. Siellä se on heräilly myös. Yö meni muutenkin tosi hyvin tällä kertaa vain yhdellä herätyksellä ja mulla oli pitkästä aikaa tosi pirteä olo yön jälkeen! Pojan aamutoimien jälkeen imuroin kodin ja viikkaan puhtaat pyykit kaappiin. Aamupalaksi syödään molemmat puuroa: pojalle neljän viljan puuroa ja koska itse en voi sietää sitä, niin syön edellisenä päivänä tehtyä mannapuuroa. Myöhemmin yllätän pojan tunkevan suuhun sisälle kulkeutunutta koivunlehteä. Ja minä jo imuroinkin. Mistähän se senkin ehti taas jo löytää?


Klo. 9-11 Luen pojalle kirjoja ja leikitään, kunnes hän alkaa vaikuttaa väsyneeltä. Sain melkein pojan nukkumaan kunnes istuin ääntä pitävän lelun päälle. Ärrrg. Ei auttanut kuin pukea ulkovaatteet päälle ja lähteä pienelle vaunulenkille. Itse tungin päälle, mitä nyt sattu ensimmäisenä käteen tulemaan. Ei menny edes viittä minuuttia kun poika oli täydessä unessa. Vien pojan terassille nukkumaan ja itse menen sisälle. Istahdan koneelle ja alan valmistautua kaupungille lähtöä varten. Ja tietysti Spotify päälle.



Klo. 11-13 Pojan herättyä meillä on lounas: pojalle spagetti bolognesia ja mulle edellisen päivän tonnikalapastaa. Kattelen Ykkösbasaari kirpputorin facebooksivuja ja siellä he olivat laittaneet kuvia tavaroista, mitä heillä on myynnissä tällä hetkellä. Pahoja tollaset myyntikikat. Mut tosin jos itsellä ois kirppari, niin tekisin ihan samaa. Haha. Pakko kai käydä katsomassa, kun pari kuvissa olevaa juttua kiinnosti. Löysinkin kirpputorilta metallisen purkin (2€), jonka laitoin kynäpurkiksi sekä pojalle ison kuorma-auton (4,50€). Kävin samalla Minimanissa, kun siellä oli synttäritarjouksia. Jäi siten keskustan liikkeet kiertämättä.

Klo. 13-15 Kun saavuttiin kotiin, niin syötiin ensimmäisenä välipala. Mun ei pitänyt, mutta Minimanissa oli irtokarkit tarjouksessa, niin otin vähän niitä mukaani. Huomaan olevani taas imuri kourassa, kun olin ottanu vaunut sisälle ilman rengassuojia. Mutku niitä on niin rasittava laittaa (lue: oon vaan niin laiska). Tein pienen vaunulenkin, jotta poika nukahtaa päikkäreille.

Klo. 15-19 Lenkiltä saavuttuani otan samalla postin ja jään ihmettelemään pakettia, mikä postissa on tullut. Yritän soittaa Timolle, mutta hän ei vastaa. Alan tekemään ruokaa; kuorin perunat ja laitan lohen uuniin. Hinkkaan samalla puhtaaksi kirpputorilta ostamani kuorma-auton ennen kuin annan sen pojalle käyttöön. Syönnin jälkeen löhöilemme koko perhe lattialla ja leikimme. Juttelemme päivän kuulumisia ja välillä selailemme puhelinta. Vietämme siis ihan tällaista perheiltaa vaan.

Klo. 19-23 Pojan iltatoimet ja nukkumaan laittaminen. Miksihän nekin on alkanut nyt takkuamaan? Vietetään loppuilta Timon kanssa tv:n ääressä, kun katsellaan edellisen päivän Salkkarit netistä, tämän päivän Salkkarit, Uusi päivä ja Ensitreffit alttarilla. Kymmenen jälkeen meen sänkyyn ja joskus yhdentoista jälkeen nukahdan somen selailun jälkeen.

ps. Mulla tuli eilen joku hinku alkaa muokkaamaan blogin ulkoasua, enkä saanut sitä vielä valmiiksi. (Enkä tiedä milloin saan). Oon niin perfektionisti, etten tiedä oonko siihen koskaan tyytyväinen, mutta ei siis kannata välittää jos jotkut asiat on vinksallaan. :)

4 kommenttia:

  1. Tosi ihana postaus, nää myday-jutut on parhautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista!♥ Itsekin tykkään lukea näitä muiden blogeista, kun näissä pääsee vähän enemmän sisälle bloggaajan arkeen. :)

      Poista
  2. Mä en ole pitkään aikaan lukenut blogeja ja otin oikein asiakseni tulla kurkkaamaan tänne kuulumisia! Ihana uusi ulkoasu! Niin raikas ja nätti! :) Kiva postaus - mä rakastan meidän päivä-postauksia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Jäänyt vielä muokkaaminen kesken, mutta saa nyt jonkin aikaa olla tällaisena, kunnes keksin miten joitain juttuja saa muokattua. :D Kiva kuulla, että tykkäät! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan