Slider

Random snapshots

keskiviikko 20. toukokuuta 2015


Oltiin viettämässä Timon yllätyssynttäreitä ja saatiin yllätettyä se kyl ihan täydellisesti! Sain huijattua Timoa kertomalla, että mentäis viettämään mun veljen vaimon yllätyssynttäreitä, ja ihmettelin, että se meni ees läpi. Ovella sitten alko onnittelulaulu Timolle ja kuulemma tuli ihan puun takaa tämä yllätys. Jos joskus on mahdollista järkätä jollekin yllätyssynttärit, niin kannattaa kyllä tehdä se! :)

Voi että oon niin rakastunut aurinkoon ja koko ajan lähenevään kesään! Se on vaan inhottavaa, kun tuntuu, että kesää odotetaan niin paljon, mutta se on hyvin äkkiä ohi. Yritän silti nauttia myös tästä hetkestä ja onhan jokaisessa vuodenajassa hyviä puolia. Tuo sade vois kyllä loppua jo... :D

Oon silloin tällöin herkutellut itse tehdyllä vaahtokarkkikaakaolla. Tykkään itse enemmän maitoon tehdystä kaakaosta, niin oonkin laittanut maidon mikroon, lisännyt kaakaojauheen ja vielä hetkeksi mikroon, jonka jälkeen ripotellut vaahtokarkkeja päällimmäiseksi. Ihan äly hyvää!♥

Kiersin huvikseni Tokmannia ja törmäsin ihan mun näköisiin ja värisiin lakanoihin. Alkaakohan meillä kotona olla jo vähän liian paljon beigeä ja tähtiä? Nää lakanat sitä paitsi makso vaan n. 36€, niin oli pakko ottaa, kun yleensä parivuoteeseen olevista lakanoista saa pulittaa ainakin 50 euroa.

Oon lisännyt ruokavaliooni enemmän marjoja ja en edes muistanut kuinka helppoa on tehdä kiisseliä! Myös vispipuuro on päässyt ruokavaliooni ja teinkin sitä viimeksi viikonloppuna. Odottelen vaan, että voisin syödä ihan tuoreita suomalaisia marjoja, ettei tarttis turvautua pakastemarjoihin. Voisin ainakin kesällä käydä poimimassa mustikoita lapsuudenkodin metsästä.


Pitkään oon ajatellut, että haluaisin kokeilla itsetehtyjä hampurilaisia ruoaksi. Sämpylät eivät olleet itsetehtyjä, mutta jauhelihapihvit tein itse ja lisukkeeksi tein lohkoperunoita ja kermakastiketta. Oli kyllä tosi hyvää ja tehdään varmasti toistekin.♥ Nythän villityksenä on bataattihampurilaiset, joiden resepteihin olen törmännyt monissa blogeissa. Täytteet ovat muuten samat, mutta sämpylät vaihdetaan bataattiin. Oon itseasiassa testaamassa niitä tänään. Oon meinaan ihastunut bataattiranskalaisiin joten veikkaan, että bataattihamppari on myös herkullista.

Kävin viime viikolla myös shoppailemassa Vaasassa ja olin ihastunut, kuinka lastenvaunuilla ja esimerkiksi pyörätuoleilla liikkuvat on otettu huomioon kaupungin suunnittelussa. Gina Tricot oli ainoa sellainen paikka, jossa itse kävin, ja jossa ei päässyt yläkertaan portaiden vuoksi. Onneksi en kuitenkaan ollut yksin, niin pääsin katsastamaan myös yläkerran vaatteiden tarjonnan. Oli muutenkin ihan kiva shoppailla niin, että pääsi sovituskoppiin yksin eikä vaunujen kanssa. En mä hirveästi tosin mitään löytänyt. Cubukselta ostin nuo perustopit, sillä mun kaikki topit alkaa olla niin kulahtaneita, että valkonenkaan ei näytä enää valkoiselta eikä musta mustalta. Nää topit oon kyllä käytössä todennu paremmaksi kuin Gina tricotin perustopit, joita olen ennen ostanut. Nämä oli sitä paitsi halvempiakin. Ostin lisäksi Gina tricotista kaksi samanlaista paitaa eri väreissä, mutta ne näkyy varmaankin jossain asukuvissa jossain vaiheessa.

Ihanaa keskiviikkoa!♥

2 kommenttia:

  1. Mäkin olen tykästynyt noihin cubuksen toppeihin, ovat tosiaan halvempiakin kun ginan:D Mulla meni hermot ginan toppeihin, kun kohdalle on sattuntu pari maanantainkappaletta, kun saumat heti ratkeilleet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, on kyllä tullut maanantaikappaleet tosiaan. :( Perustoppeja kun ei koskaan voi olla liikaa, niin täytyyhän niiden kestää! :D Tästä lähdin itse ostan topit Cubukselta. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan