Slider

Viikonlopun kokkaukset

tiistai 10. helmikuuta 2015


Viikonloppuisin meillä on tapana syödä vähän jotain erikoisempaa. Yleensä sunnuntai on se päivä, kun pyrin tekemään myös jälkiruoan. Tykkään kokeilla kaikkia erilaisia jälkiruokia, mutta rahka on kyllä ihan lemppari. Viime lauantaina kuitenkin tehtiin tortilloja. En edes muista, millon viimeks oon niitä syönyt, vaikka ne on niin hyviä! Meidän normaali tortillatäytteeseen tulee jauhelihaa (joskus myös kanaa), salaattia, taco- tai salsakastiketta ja dippiä (taco). Tortilloissa on vaan se huono puoli, että sitä on niin sottasta välillä syödä, mut muuten ihan jees. :D

Ja pakko mainita tää, kun oikeesti minä ja Timo ei ikinä osteta limsaa kotiin. Limsaa voi juoda esim. juhlissa tai jossain pikaruokaravintolassa ruoan kanssa, mutta ei sitä osteta kotiin. Yhtäkkiä Timon on alkanu tekee hirveästi mieli limsaa joka kauppareissulla. Välillä se menee vaan ihastelemaan erilaisia limsoja hyllylle, mutta ei välttämättä osta mitään. Joskus sieltä tuleekin pari pulloa mukaan. Mulla taas on lähiaikoina ollu pakkomielle kivennäisvesiin. Ne on ihan sikahyviä! Sen takia tämä on ihan outoa meille, kun meidän pöytäkattauksessa on limsaa ja kivennäisvettä. :D

Mutta hei te lukijat, kirjottakaa kommentteihin, mitä te laitatte tortillan täytteeksi? :) Ois kiva saada vinkkejä!

12 kommenttia:

  1. Erilaisia papuja, juustoa (tämä on itellä pakollinen, kaikkeen on tungettava tonnikaupalla juustoa! :D), maissia, guacamolea, nachoja vähän murustettuna, kermaviilinkin voi koittaa joskus vaihtaa ranskankermaan. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kuulostaa kyllä hyvältä! :) Mulla on se ongelma et tyydyn aina niihin samoihin täytteisiin, niin vois välillä oikeen repäistä ja laittaa kokonaan uudet täytteet. :D

      Poista
  2. Tehkää ite ne tortillapohjat, ovat paljon parempia kuin kaupan lätyt vaikkei uskoisi :D Ja laittakaa persikkaa sinne lättyjen väliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ois tullu ajatelleeks laittaa persikkaa, mutta kiitti vinkistä. :) Täytyy myös kattoa tortillapohjan ohje jos vaikka joskus tekis ite. :)

      Poista
  3. Mie syön nykyään tortilloja tosi usein kun asun yksin ja teen pitkää työpäovää, pitää saada jotain nopeeta, hyvää ja helppoa. Tortillatarvikkeet säilyy jääkaapissa niin, että ehdin syödä ne loppuun ja kyllästyminen ei iske, koska tortillat on niin hyviä ja vaihtelua makuun saa pienillä muutoksilla :-D tän hetken sisältölemppareita on salaatti, kurkku, tomaatti, jauheliha, fetajuusto ja valkosipulikastike. Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä oikeassa, et tortillat on kyl nopeita, hyviä ja helppo tehdä. :) Tykkään kyllä fetajuustostakin, et sitä vois kokeilla kyl joskus itsekin! :)

      Poista
  4. Laitan ihan samat sisälmykset kuin sä, mutta ilman dippiä. Muuten ihan sairaan kauniita ja valoisia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! :) Ite oon jotenkin ihastunu dippiin tortillan välissä, etten osaa olla ilmankaan. :'D Kiitos paljon♥

      Poista
  5. Heh, kuulostaa siltä et tarvitte Sodastreamin :-D me just hommattiin sellanen poikakaverin kans ja sillä saa muutenki "terveellisempiä" limuja/makuvesiä. :)
    Ite teen monesti ihan meksikolaistyyliin salsan ja guacamolen tortilloihin. Muita täytteitä just perus salaatti ja sit lihana kana tai jauheliha. Myös kanajauhelihaa oon kokeillu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eikai sentään vielä. ;D Mut jos tää alkaa riistäytyy käsistä, niin ehkä semmosen vois hommata :D Tuota guacamolea vois kyllä kokeilla, en varmaan oo koskaan sitä maistanu :)

      Poista
  6. Noi makukivennäisvedet on jotaki nii hyviä! :) oon viimesen parin kuukauden aikana innostunu niistä paljo enemmän ku limsoista :D meillä kotona laitetaan tortillojen väliin jauhelihaa, juustoa, viinirypäleitä, kurkkua, tomaattia, raejuustoa ja taco-kastiketta. Tortillatki on nii hyviä! :)

    http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä on! Joo sama! :D Viinirypäleet vois kyllä olla hyviä kans, täytyy joskus kokeilla! :) Kiitti vinkistä :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan